selecteer een stad:

Utrecht geclusterd ambulant

Ambulante begeleiding in een geclusterde setting

Bij Stumass kun je terecht voor begeleid wonen in een Stumass studentenhuis, ambulante begeleiding en op sommige plekken, waaronder Utrecht, ook ambulante begeleiding in een geclusterde setting. Bij geclusterd ambulant woon je zelfstandig op kamers, maar wel in een pand met andere studenten met autisme. Vanuit deze veilige omgeving werk je aan je verdere zelfstandigheid en het behalen van je diploma. Een mooie tussenvorm tussen een beschermde woonsetting en geheel zelfstandig wonen met ambulante begeleiding.

De woonruimte

In Utrecht bieden wij woonruimte aan in een studentenhuis in de Rivierenwijk in Utrecht en met 8 kamers van zeer verschillende formaten. Het huis bevat veel ramen, waardoor er veel daglicht in iedere kamer is. Er is een gezellige, gezamenlijke tuin. Daarnaast zijn er 2 gedeelde keukens en 2 gedeelde badkamers. Iedere kamer heeft tevens een eigen wastafel.

Omgeving

Het pand is rustig gelegen, vlak bij de Merwedekade. Winkels zijn te vinden op slechts enkele honderden meters van het huis. Vanaf de nabijgelegen bushalte ‘Maasplein’ sta je in 11 minuten op het centraal station van Utrecht.

Huurprijzen

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 345,- en € 499,- per maand.

terug naar boven