selecteer een stad:

Utrecht ambulant met woonruimte

Ambulante begeleiding met woonruimte

Stumass biedt zowel begeleiding in een van onze studentenhuizen, als ambulante begeleiding. De stap naar zelfstandig wonen met  ambulante begeleiding wordt makkelijker wanneer je in een pand woont met andere studenten met autisme. Daarom biedt Stumass in Utrecht ambulante begeleiding aan in combinatie met woonruimte. Je woont hier zelfstandig op kamers, maar wel in een huis met andere studenten met autisme. Vanuit deze veilige omgeving werk je aan je verdere zelfstandigheid en het behalen van je diploma.

De woonruimte

In Utrecht bieden wij woonruimte aan in een studentenhuis in de Rivierenwijk in Utrecht en met 8 kamers van zeer verschillende formaten. Het huis bevat veel ramen, waardoor er veel daglicht in iedere kamer is. Er is een gezellige, gezamenlijke tuin. Daarnaast zijn er 2 gedeelde keukens en 2 gedeelde badkamers. Iedere kamer heeft tevens een eigen wastafel.

Omgeving

Het pand is rustig gelegen, vlak bij de Merwedekade. Winkels zijn te vinden op slechts enkele honderden meters van het huis. Vanaf de nabijgelegen bushalte ‘Maasplein’ sta je in 11 minuten op het centraal station van Utrecht.

Huurprijzen

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 345,- en € 499,- per maand.

Contact

Vanuit privacy overwegingen zijn wij terughoudend met het vermelden van adres- en contactgegevens van onze locaties op onze website. Je kunt als volgt contact met ons opnemen.

terug naar boven