selecteer een stad:

Maastricht 1

Stumass Maastricht 1 is gevestigd in het oud ziekenhuis van Maastricht in de wijk de Brusselse poort. Op deze locatie is er plek voor 15 studenten. De locatie bevindt zich op de eerste verdieping van het pand, die met de lift toegankelijk is en is geheel gelijkvloers. De locatie bevat 7 studio’s met eigen toilet en douche of bad voorziening. Verder zijn er 8 kamers met 4 douches en 4 toiletten. Er is 1 gezamenlijke keuken met woonkamer, in de keuken is er voor iedere bewoner een afgesloten keukenkastje. Er is 1 gezamenlijke wasruimte waarin een wasmachine en droger staan. Internet is aanwezig en wordt centraal geregeld, de kosten hiervoor zitten in de servicekosten. Zowel de kamers als studio’s zijn gemeubileerd en bevatten de volgende meubels: een 1 persoonsbed, een bureau, een bureau stoel, een 2 persoonsbank, een lamp, een boekenkast en een kledingkast.

Stumass Maastricht is een gecombineerde locatie van Stumass en Capito Wonen (onze zusterorganisatie die mbo studenten met autisme begeleidt).
Op de locatie kunnen studenten zowel ondersteuning in de vorm van beschermd wonen ontvangen als ambulante begeleiding, het is een mix.

Omgeving

De locatie bevindt zich in een rustige wijk in Maastricht met voorzieningen zoals een winkelcentrum en gezondheidscentrum. De locatie ligt dichtbij het stadcentrum van Maastricht, op 10 minuten fietsafstand van de Universiteiten in Maastricht en op 5 minuten fietsafstand van de Zuyd Hogeschool Maastricht.

Huurprijzen

Er zijn 8 kamers en 7 studio’s, waardoor de huurprijzen variëren. De huurprijzen van de kamers ligt rond de €345,- en van de studio’s tussen de €500,- en €700,-. De servicekosten liggen rond de €135,-.

Video

 

terug naar boven