selecteer een stad:

Leiden Ambulant met woonruimte

Ambulante begeleiding met woonruimte

Stumass biedt zowel begeleiding in een van onze studentenhuizen, als ambulante begeleiding. De stap naar zelfstandig wonen met ambulante begeleiding wordt makkelijker wanneer je in een pand woont met andere studenten met autisme. Daarom biedt Stumass in Leiden ambulante begeleiding aan in combinatie met woonruimte. Je woont hier zelfstandig, maar wel in een pand met andere studenten met autisme. Vanuit deze veilige omgeving werk je aan je verdere zelfstandigheid en het behalen van je diploma.

De woonruimte

De woonruimte bestaat uit een zelfstandige, ruime studio met eigen keuken en badkamer in een prachtig nieuw woonproject ‘De Leidse Schans’.

Omgeving

De studio is gelegen in een rustige wijk met veel groen in de buurt. Binnen 5 minuten fietsen ben je in het centrum en in 10 minuten bij de universiteit of hogeschool. Met station Lammenschans om de hoek is De Leidse Schans goed bereikbaar per trein en bus.

Huurprijzen

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 475,- en € 590,- per maand. Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Check de website van de belastingdienst, www.toeslagen.nl. om te controleren of je in aanmerking komt voor deze huurtoeslag.

Contact

Vanuit privacy overwegingen zijn wij terughoudend met het vermelden van adres- en contactgegevens van onze locaties op onze website. Je kunt als volgt contact met ons opnemen.

terug naar boven