selecteer een stad:

Leiden geclusterd ambulant

Ambulante begeleiding in een geclusterde setting

Bij Stumass kun je terecht voor begeleid wonen in een Stumass studentenhuis, ambulante begeleiding en op sommige plekken, waaronder Leiden, ook ambulante begeleiding in een geclusterde setting. Bij geclusterd ambulant woon je zelfstandig op kamers, maar wel in een pand met andere studenten met autisme. Vanuit deze veilige omgeving werk je aan je verdere zelfstandigheid en het behalen van je diploma. Een mooie tussenvorm tussen een beschermde woonsetting en geheel zelfstandig wonen met ambulante begeleiding.

De woonruimte

De woonruimte bestaat uit een zelfstandige, ruime studio met eigen keuken en badkamer in een prachtig nieuw woonproject ‘De Leidse Schans’.

Omgeving

De studio is gelegen in een rustige wijk met veel groen in de buurt. Binnen 5 minuten fietsen ben je in het centrum en in 10 minuten bij de universiteit of hogeschool. Met station Lammenschans om de hoek is De Leidse Schans goed bereikbaar per trein en bus.

Huurprijzen

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 465,- en € 590,- per maand. Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Check de website van de belastingdienst, www.toeslagen.nl. om te controleren of je in aanmerking komt voor deze huurtoeslag.

terug naar boven