selecteer een stad:

Delft geclusterd ambulant

Ambulante begeleiding in een geclusterde setting

Bij Stumass kun je terecht voor begeleid wonen in een Stumass studentenhuis, ambulante begeleiding en op sommige plekken, waaronder Delft, ook ambulante begeleiding in een geclusterde setting. Bij geclusterd ambulant woon je zelfstandig op kamers, maar wel in een pand met andere studenten met autisme. Vanuit deze veilige omgeving werk je aan je verdere zelfstandigheid en het behalen van je diploma. Een mooie tussenvorm tussen een beschermde woonsetting en geheel zelfstandig wonen met ambulante begeleiding.

De woonruimte

Je woont in een studio in groot studentencomplex op de Campus van de TU in Delft. Het gebouw bestaat volledig uit studio’s exclusief voor studenten. In het pand is ook Stumass locatie Delft 4 gevestigd. De studio’s zijn ruim en hebben een eigen badkamer en keukenblokje (koelkast en elektrisch kookstel niet inbegrepen). Het gebouw heeft twee hoofdentrees. Je kunt de deuren naar de gezamenlijk ruimtes in het gebouw openen met een een elektronische sleutel (Saltobutton). Voor de voordeur van je studio zelf heb je een persoonlijke sleutel. Bezoek kun je via de intercom binnenlaten. In het gebouw is een gezamenlijke wasruimte waar wasmachines (met automatische zeeptoevoer) en wasdrogers aanwezig zijn. Tevens zijn er studentbeheerders aanwezig voor een eventueel reparatieverzoek.

Huurprijzen

De huurprijs bedraagt circa € 480,= per maand. Dit is inclusief voorschot servicekosten, gas, water elektra en internet. Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Check de website van de belastingdienst, www.toeslagen.nl om te controleren of je in aanmerking komt voor deze huurtoeslag.

terug naar boven