selecteer een stad:

Delft 4

Stumass Delft 4 is gevestigd op de 5e etage van groot studentencomplex op de Campus van de TU in Delft. Het gebouw bestaat volledig uit studio’s exclusief voor studenten. De studio’s zijn ruim en hebben een eigen badkamer en keukenblokje. Het is mogelijk een koelkast en/of elektrisch kookstel te plaatsen (niet inbegrepen). In de gemeenschappelijke ruimte van Stumass wordt er gekookt en samen gegeten.

Meer informatie

Het gebouw heeft twee hoofdentrees. Je kunt de deuren naar de gezamenlijk ruimtes in het gebouw openen met een een elektronische sleutel (Saltobutton). Voor de voordeur van je studio zelf heb je een persoonlijke sleutel. Bezoek kun je via de intercom binnenlaten. In het gebouw is een gezamenlijke wasruimte waar wasmachines (met automatische zeeptoevoer) en wasdrogers aanwezig zijn. Tevens zijn er studentbeheerders aanwezig voor een eventueel reparatieverzoek.

Huurprijzen

De huurprijs bedraagt circa € 510,= per maand. Dit is inclusief voorschot servicekosten, gas, water elektra en internet. Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Check de website van de belastingdienst, www.toeslagen.nl om te controleren of je in aanmerking komt voor deze huurtoeslag.

Video

Bekijk de video voor een digitale rondleiding op onze locatie Delft 4.

 

terug naar boven