selecteer een stad:

Delft 3

Stumass Delft 3 (en Stumass Delft 2) zijn gevestigd in een studentencomplex van Duwo, de X-Ray aan de Röntgenweg. Het gebouw bestaat volledig uit studio’s exclusief voor studenten. De woningen zijn in december 2014 opgeleverd. Op de binnenplaats, die je via een brug bereikt, is een grote parkeerplaats. Het gebouw heeft twee hoofdentrees, je kunt de deuren naar de gezamenlijk ruimtes in het gebouw openen met een Saltobutton, dit is een elektronische sleutel die je tegen een rondje aanhoudt. Voor de voordeur van je studio zelf heb je een gewone sleutel. Je kunt je bezoek via de intercom in het gebouw binnenlaten. Het complex bestaat uit twee gebouwen met ieder een eigen gezamenlijke fietsenberging. Verder is er een gezamenlijke wasruimte waar wasmachines en wasdrogers aanwezig zijn. Je hebt geen wasmiddel nodig, want de wasmachines hebben een automatische zeeptoevoer. Je krijgt een waskaart die je nodig hebt om de machines te gebruiken. Er zijn ook containerruimtes. De containers worden twee keer per week geleegd. Op het binnenplein staan picknicktafels waar je in de zomer kunt barbecueën of lekker buiten kunt zitten. Er zijn studentbeheerders aanwezig die beschikbaar zijn wanneer je bv. een reparatieverzoek hebt. De studio’s bestaan uit grote kamers met eigen badkamer en een keukenblokje. Je moet wel zelf een koelkast en/of elektrisch kookstel neerzetten, mocht je dat op je kamer willen hebben. In de gemeenschappelijke ruimte van Stumass wordt er gekookt en samen gegeten.

Omgeving

Het complex is op loopafstand van (5 min lopen) het winkelcentrum de Hoven. Hier kun je verschillende supermarkten, een apotheek, drogist, een action en andere handige winkels vinden. Het is 5 minuten fietsen naar Centraal Station, de TU, InHolland en de Haagse Hogeschool in Delft.

Huurprijzen

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 499,- en € 506,/ per maand. Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Check de website van de belastingdienst, www.toeslagen.nl. om te controleren of je in aanmerking komt voor deze huurtoeslag.

Video

Bekijk de video voor een digitale rondleiding op onze locatie Delft 3.

terug naar boven