selecteer een stad:

Arnhem 1

Ons studentenhuis in Arnhem (Stumass Arnhem 1) bevindt zich op de eerste etage van een appartementencomplex. Er zijn acht studentenkamers, een gezamenlijke woonkamer, keuken, badkamer en washok met wasmachine. Er zijn in totaal twee douches en drie toiletten. Er is de mogelijkheid om fietsen achter een afgesloten poort te stallen, in de parkeergarage onder het pand. Naast het studentenhuis van Stumass zit een studentenhuis van Capito Wonen, dus een extra kans om in contact te komen met andere studenten.

Omgeving

Stumass Arnhem 1 ligt aan de rand van het centrum van Arnhem. Centraal Station, busstations, centrum en supermarkten liggen allemaal binnen 10 minuten loopafstand. De Hogescholen Van Hall Larenstein in Velp, HAN en Artez in Arnhem zijn goed bereikbaar per fiets of bus. Het prachtige Park Sonsbeek ligt op 5 minuten loopafstand.

Huurprijzen

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 310,- en € 470,- per maand.

Video

Bekijk de video voor een digitale rondleiding op onze locatie Arnhem 1.

Contact

Voor vragen over wat begeleiding door Stumass inhoudt, aanmelden, wachttijden, de rondleiding, kennismaking, het intakegesprek of indicatieaanvragen kun je contact opnemen met onze aanmeldfunctionaris via:
E: aanmeldfunctionaris@stumass.nl
T: 06-19256852 (ma t/m vrij van 9.30 uur tot 12.30 uur)

Contact opnemen met het centraal kantoor in Arnhem kan via:
E: info@stumass.nl
T: 026-3530340

terug naar boven