selecteer een stad:

Amsterdam ambulant met woonruimte

Stumass biedt zowel begeleiding in een studentenhuis, als ambulante begeleiding. De stap naar zelfstandig wonen met ambulante begeleiding wordt makkelijker wanneer je in een pand woont met andere studenten met autisme. Daarom biedt Stumass in Amsterdam ambulante begeleiding aan in combinatie met woonruimte. Je woont hier zelfstandig op kamers, maar wel in een pand met andere studenten met autisme. Vanuit deze veilige omgeving werk je aan je verdere zelfstandigheid en het behalen van je diploma. Een mooie tussenvorm tussen een beschermde woonsetting en geheel zelfstandig wonen met ambulante begeleiding.

De woonruimte

In Amsterdam bieden wij woonruimte aan in studenten- en jongerenhuisvesting Little Manhatten (vlak bij station Lelylaan). Een internationale campus voor studenten en young professionals. Op de vijfde verdieping beschikken wij over 12 studio’s voor studenten met autisme. De studio’s zijn met circa 25m2 ruim en praktisch ingericht. Bovendien is er een fietsenkelder aanwezig.

Omgeving

Little Manhatten is gevestigd in een levendige omgeving waarbij alle faciliteiten als winkels in de nabijheid zijn. Ook ligt het zeer gunstig ten opzichte van openbaar vervoer.

Huurprijzen

De huurprijs bedraagt circa € 499,= inclusief voorschot servicekosten. Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Check de website van de belastingdienst, www.toeslagen.nl om te controleren of je in aanmerking komt voor deze huurtoeslag.

Contact

Vanuit privacy overwegingen zijn wij terughoudend met het vermelden van adres- en contactgegevens van onze locaties op onze website. Je kunt als volgt contact met ons opnemen.

terug naar boven