Werken bij

Stumass is een jonge organisatie met enthousiaste gedreven professionals. Wij begeleiden studenten met autisme op een zodanige manier dat zij toegroeien naar een steeds zelfstandiger leven. Daarbij gaat Stumass uit van de mogelijkheden die iemand heeft in plaats van de beperkingen. Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s.

Vacatures, meer informatie over het werken bij Stumass/JADOS of info over stage of afstudeeropdrachten vind je op de website van JADOS . JADOS is de overkoepelende stichting van Stumass en haar zusterorganisaties Capito Wonen en IVA.

Wil je meer weten over onze begeleiding aan studenten? Kijk dan op de website van Stumass.

 

Beste Werkgever GGZ 2019-2020

Werken bij JADOS (Stumass, Capito Wonen en IVA) betekent werken bij de beste werkgever in de GGZ. JADOS is namelijk uitgeroepen tot Beste Werkgever 2019-2020 in de GGZ.

Wat JADOS volgens onze medewerker tot de beste werkgever maakt zijn onze cliëntgerichtheid, de fijne sfeer, de onderlinge samenwerking en de veiligheid om elkaar aan te spreken. Ook de zorgvisie van JADOS, autonomie in werkzaamheden en de waardering van JADOS voor haar medewerkers maakt dat onze medewerkers bevlogen en betrokken zijn bij de organisatie en haar cliënten.

 

Weten hoe deze dag is verlopen? Bekijk dan de video.

terug naar boven