Vacature Ambulant begeleider regio Amsterdam

Stumass zoekt ter uitbreiding voor de snel groeiende regio Amsterdam per 15 augustus 2018 een

 

Ambulant begeleider Amsterdam

 

24 uur per week

 

 “Als begeleider sta ik naast de cliënt. Mijn eigen leidinggevende coacht ook vanuit deze gelijkwaardigheid. Er wordt van mij verwacht dat ik verantwoordelijkheid neem voor mijn eigen taken en ik krijg daar veel vrijheid in. Dat geeft het gevoel dat er vertrouwen is in wat ik kan. De sfeer is open en persoonlijk. Ik voel me vrij om iedereen binnen de organisatie om advies of feedback te vragen: van administratief medewerker tot gedragswetenschapper tot algemeen directeur.”

 

Functie

Als ambulant begeleider begeleid je cliënten in de thuissituatie bij het functioneren in het dagelijks leven met als doel de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten. Op basis van het zorgplan stel je samen met de student leerdoelen op die jullie geregeld evalueren. Je coördineert de zorg rond de cliënt en onderhoud actief externe en interne contacten die voor de begeleiding van belang zijn.

Je stelt daarbij alles in het werk om het welbevinden van de cliënt zo te vergroten dat hij/zij succesvol zijn/haar studie kan afronden en zelfverzekerd genoeg is om eventueel met verdere ambulante begeleiding de weg naar een werkend leven te vinden. Om dit alles te kunnen doen heb je geregeld met het ambulante team intervisie op één van de Stumass locaties in de regio.

 

Wat vragen we van je?

 • Relevant diploma op hbo-niveau (sph/cmv/hbo-pedagogiek/mwd)
 • Affiniteit met de doelgroep autisme.
 • Zelfstandig kunnen en willen werken
 • Flexibel inzetbaar zijn
 • Woonachtig in Amsterdam of de directe regio.

 

Stumass biedt jou

 • Laptop en telefoon.
 • Vrijheid om je werk zelf in te delen.
 • Contract voor 6 maanden. Bij een wederzijdse klik verlengen we deze graag!
 • Salaris tussen € 2.222,- en € 3.135,- (FWG 45 van de cao GGZ) o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en collectiviteitskortingen voor verschillende zorgverzekeringen.
 • Vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).
 • Je kunt jaarlijks 5½ week verlof opnemen.
 • Jaarlijkse teamdag en een kerst/nieuwjaarsborrel met alle collega’s van Stumass.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden, waaronder ook scholing. Daarnaast worden initiatieven gewaardeerd, dus wil jij meedraaien in een project of zie jij mogelijkheden naast je vaste verantwoordelijkheden laat van je horen.

 

Meer informatie?

Bel of app gerust je toekomstige collega Eelke Eggink, regiomanager voor meer informatie. Telefonisch bereikbaar op ma-, di-,do- en vrijdag van 09:00-12:00 op 06-23883101. Meer informatie over Stumass vind je op www.stumass.nl

 

Over je nieuwe werkgever Stumass

Stumass (STUdenten Met ASS) biedt zowel ambulante begeleiding als woonbegeleiding op ruim 30 locaties/studentenhuizen door heel Nederland aan hbo- en wo-studenten met een autisme spectrum stoornis (ASS).

 

Solliciteren?

Stuur je sollicitatie voor de vacature ambulant begeleider Amsterdam voor 22 juni 2018 t.a.v. Eelke Eggink uitsluitend via het sollicitatieformulier op de website van Stumass. Vermeld vacaturecode: s- 35 in het sollicitatieformulier. De eerste gesprekken vinden plaats op 28 juni in de ochtend. Hebben we na het eerste gesprek een wederzijdse klik, dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en zetten we alles in werking om jou een goede start bij Stumass te geven!

 

Wanneer je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt nodigen we je ook uit om te solliciteren.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

 

Trefwoorden: Amsterdam, Stumass, woonbegeleider, ambulant begeleider, sociotherapeut, persoonlijk begeleider, sociaal pedagogisch hulpverlener, pedagogisch hulpverlener.

 

 

terug naar boven