Ons aanbod

De periodes dat er veranderingen zijn in een leven zijn voor mensen met autisme vaak onoverzichtelijk. Als je gaat studeren verandert er veel; je verhuist naar een andere stad, start met een nieuwe opleiding en je komt in contact met nieuwe mensen. Juist in deze periode is extra begeleiding essentieel. Stumass biedt begeleiding om nieuwe vaardigheden en routines te ontwikkelen en zo je zelfredzaamheid te vergroten. Uitgangspunt is het behalen van een diploma en een dusdanige zelfstandigheid om volwaardig deel te kunnen nemen aan de arbeidsmarkt en de maatschappij. Daarmee verbeter je je toekomstperspectief en je kwaliteit van leven. Wil je weten of Stumass iets voor je is? Bekijk dan onderstaande video’s: ‘Succesvol studeren met autisme’ of ‘Kies voor Stumass’.

Twee vormen van begeleiding

Stumass biedt in bijna alle grote studentensteden in Nederland beschermd wonen in een studentenhuis van Stumass. Daarnaast bieden we gespecialiseerde ambulante begeleiding.

Locaties

Stumass heeft locaties in alle grote studentensteden in Nederland. Het verschilt per stad of we begeleiding in een Stumass studentenhuis en/of ambulante begeleiding bieden.

terug naar boven