Aanmelden

Als je denkt dat onze begeleiding iets voor jou is, dan kun je je vrijblijvend aanmelden via het aanmeldformulier (de grote roze knop onderaan deze pagina). Bij het aanmelden geef je je voorkeurssteden aan en voor welke begeleiding je in aanmerking wilt komen: beschermd wonen op een Stumass-locatie of ambulante begeleiding in je eigen leefomgeving.

Aanmeldtraject

Het aanmeldtraject verschilt of je in aanmerking wilt komen voor wonen bij Stumass of voor ambulante begeleiding.

De tijd tussen het aanmelden bij en begeleiding door Stumass neemt als snel meerdere maanden in beslag. Hoe lang het aanmeldtraject duurt, wordt onder andere beïnvloed door de beschikbaarheid van een kamer in een huis en de snelheid van het indicatietraject bij een gemeente. Het is dus van belang dat je je op tijd aanmeldt! Bij ambulante begeleiding kunnen we vaak sneller starten (wel afhankelijk van duur indicatieaanvraag).

Wijzigingen doorgeven

Wanneer je je hebt aangemeld is het belangrijk, dat je veranderingen in je situatie doorgeeft aan onze aanmeldfunctionaris. Bijvoorbeeld als je verhuist, je indicatie verloopt of als je bij een andere instelling hulp hebt gevonden.

aanmeldformulier

Aanmelden bij Stumass is geheel vrijblijvend.

terug naar boven