April editie van de Stumass nieuwsbrief online versie
Stumass
Facebook icoon Twitter icoon Linkedin icoon Youtube icoon
Terugblikken op een mooi jaar bij JADOS

We zijn al een tijdje op weg in 2018. Toch blikken we nog even terug op het jaar 2017 met ons jaaroverzicht.


 


Implementatie AVG

Bij JADOS hechten we veel waarde aan privacy en willen wij voldoen aan de eisen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De basis van deze nieuwe privacy-wetgeving ligt in het vertrouwen dat wij correct en transparant met uw persoonsgegevens omgaan en hierop aanspreekbaar zijn. We zien het als onze taak om uw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen, dat is onderdeel van ons dagelijks werk. JADOS heeft een functionaris gegevensbescherming aangesteld om de AVG te implementeren.


Extern vertrouwenspersoon

Onze cliënten kunnen vanaf heden terecht bij een extern cliëntenvertrouwenspersoon: Jolanda den Hartog van Transmissie. Wij verwachten dat met het aanstellen van een extern vertrouwenspersoon de onafhankelijkheid nog beter geborgd is.


60e JADOS locatie opent haar deuren

In april opent IVA Drachten haar deuren. Deze locatie is de 60e locatie van JADOS (Stumass, Capito Wonen en IVA). En dat is toch wel het vermelden waard.


Lees meer >

Auti-treff wil JADOS zorg in Zuid-Limburg

Auti-treff nodigde JADOS uit om een presentatie te geven over onze gespecialiseerde ondersteuning aan (jong) volwassenen met autisme. Volgens Auti-treff is hier in regio Zuid-Limburg een groot tekort aan.


Lees meer >

JADOS ISO 9001:2015 Gecertificeerd

Sinds 2015 is JADOS ISO 9001:2008 gecertificeerd. De eisen uit deze norm zijn herzien naar de ISO 9001:2015 norm. Er heeft vorig jaar een externe audit plaatsgevonden op de nieuwe norm. Door alle betrokkenen is afgelopen tijd hard gewerkt om aan de nieuwe eisen te voldoen en verbetermaatregelen door te voeren met als resultaat het nieuwe ISO certificaat.


Luister naar mij

Tijdens de autisme week heeft ons team in Nijmegen het thema ‘Luisteren naar autisme’ vertaald naar fluiten. Ze gingen op pad om de volgende boodschap te verspreiden.


Lees meer >

Blog over autisme

Voor iedereen die meer wil horen en lezen over ervaringen en belevenissen van mensen met autisme en hun naasten hebben de JADOS locaties (Stumass, Capito Wonen en IVA) in Eindhoven een blog opgezet: ASSPECT. Op deze blog vind je regelmatig een nieuw verhaal van onze studenten, bewoners, familie en begeleiders. En tijdens de autismeweek zelfs iedere dag een nieuwe. Volg de blog via www.asspect.ga


Facebook icoon Twitter icoon LinkedIn icoon Youtube icoon
info@stumass.nl     (026) 35 303 42
Nieuwe Plein 1B, 6811 KN Arnhem
Stumass is een initiatief van Stichting Jados
AFMELDEN

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -