Nieuwsbrief Stumass maart 2018 online versie
Stumass
Facebook icoon Twitter icoon Linkedin icoon Youtube icoon
JADOS cliënt is tevreden

De resultaten van het jaarlijkse cliënttevredenheidsonderzoek zijn bekend. Met gemiddeld een 7,4 zijn we blij met de uitkomst. De mate van tevredenheid is gelijk gebleven aan het vorige tevredenheidsonderzoek. Ondanks minder begeleidingsuren in sommige steden door lagere gemeentelijke budgetten en onzekerheid over indicaties.


Lees meer >

Samen (uit) eten

Wanneer het onze cliënten ontbreekt aan het hebben van sociale gebeurtenissen en een sociaal netwerk vormt het (leren) opbouwen van een sociaal netwerk een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Het is mooi om te zien als een bewoner het initiatief neemt om gezamenlijk iets te ondernemen. In Leeuwarden was een gezellige avond bij de Wok het resultaat.


Talent inzetten voor hulphond

Een hulphond aanvragen is een kostbaar verzoek. Luc laat aan de gemeente Zwolle zien wat hij er zelf aan doet om een deel van het geld bij elkaar te krijgen.


Lees meer >

Nationaal Autismecongres

Op 9 maart zijn wij aanwezig bij het Nationaal Autismecongres in de Doelen in Rotterdam. Kennis ophalen tijdens de lezingen en kennis delen en contacten opdoen tijdens de informatiemarkt. Dat wordt een goed bestede dag!


Plek bij Stumass

Op de Stumass locatie in Maastricht en Rotterdam hebben we door uitstroom plek voor nieuwe cliënten. Daarnaast kun je je altijd (vrijblijvend) aanmelden voor een van onze andere locaties. Door wachtlijsten of de duur van de aanvraag van een indicatie zitten er vaak meerdere maanden tussen aanmelding en plaatsing. Zorg dus dat je je tijdig aanmeldt.


Gewijzigde bereikbaarheid centraal kantoor

Vanaf 1 maart zijn de openingstijden van het centraal kantoor van Stumass, Capito Wonen, IVA en JADOS in Arnhem gewijzigd. Van maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur en staan Mieke en Manon u graag te woord.


Spots Special op 15 maart

Op donderdag 15 maart a.s. vindt in zalencentrum De Opera aan de Fruitweg in Den Haag Spots Special plaats. Een informatiemarkt speciaal voor leerlingen die uitstromen en doorstromen naar arbeid, dagbesteding of onderwijs. Ook wij zijn aanwezig om te vertellen over werken of studeren met autisme.


Stumass Amsterdam mag verder groeien

Sinds een half jaar heeft Stumass, begeleiding voor hbo- en wo- studenten met autisme, een locatie in Amsterdam. We zijn erg blij met het goede nieuws vanuit de gemeente dat we in 2018 onze begeleiding verder mogen uitbreiden zodat we nog meer kansvolle jongeren met autisme kunnen helpen.


Lees meer >

Facebook icoon Twitter icoon LinkedIn icoon Youtube icoon
info@stumass.nl     (026) 35 303 42
Nieuwe Plein 1B, 6811 KN Arnhem
Stumass is een initiatief van Stichting Jados
AFMELDEN

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -